top of page
Hi it's me

ABOUT ME

EMMA-ROOSA KOPONEN 

Heya! 

My name is Emma-Roosa and I am a service design student, and I just finished my media studies that were focused on photography.

My photography is focused on outdoors and winter sports, but I do all kind of photography such as elopements, weddings, products etc. 

 

Photography has always been a passion of mine, but the older I get, the more I love it.  I want keep learning and challenge myself. 

Trying not to categorise my photography too much because I'm always up to trying new things and getting involved with different kind of projects. 

Hit me up for some fun projects! 

Moikka! Mun nimi on Emma-Roosa ja opiskelen palvelumuotoilua, ja sain päätökseen mun media-alan opinnot jotka oli keskittynyt valokuvaukseen. 

Valokuvauksessa keskityn mieluiten ulkoiluun ja talviurheiluun, mutta kuvaan kyllä laidasta laitaan (Häät, kihlajaiset, perhekuvat, tuotekuvat...yms).

Mitä valokuvaamiseen tulee, tykkään aina haastaa itseäni ja kokeilla uusia juttuja. Eniten tykkään kun saan kuvata ihmisiä tekemässä mielenkiintoisia juttuja (ja varsinkin jos se sisältää rinteessä tai sen ulkopuolella olemista).  

Pistä viestiä, niin kehitellään sulle just sopivat kuvat! 

bottom of page